ØKONOMI: Jeg har altid betalt min skat med glæde. Sådan da - for jeg har da været klar over, at der har været et vist spild af skattekronerne - til EU, til kultur, til immigranter, til dit og til dat.

Over skatten får jeg nemlig beskyttelse i form af Politi og Forsvar. Mine børn går i skole, vi går til læge, bruger sygehuset og kan blive gamle i den forvisning om, at hjælpen kommer, hvis vi trænger. Nej - hov sådan er det vist ikke helt længere?

Igennem en årrække har man nemlig kunnet læse om forringelse på forringelse af eksempelvis hjemmehjælpen til de ældre, og nu er det blevet rigtigt slemt ude i kommunerne.

Ældres velfærd

Der er nemlig et direkte link mellem besparelserne på mormors og farfars hjemmehjælp, og det stigende antal immigranter, som til stadighed lukkes ind i landet. Snart begynder familiesammenføringscirkusset også - og så skal I bare se nedskæringer, der bliver dybere end en udhulet ost og lige så uappetitlige.

Men i min optik, er det simpelthen ikke i orden at skære ned på de ældres velfærd, for de har i den grad bidraget til vores samfund. De tilrejsende, der ofte har betalt i dyre domme for at komme hertil, har derimod ikke bidraget med noget som helst. Ofte vil de heller ikke komme til det - det kan man forvisse sig om i alle statistikker.

Vi bliver derfor nødt til at se i øjnene, at vi ikke kan forsørge alverdens immigranter, men kun tage vare på vore egne borgere, hvilket også er vores eneste forpligtelse. Det er på tide, at det går op for pladderhumanisterne, speltspiserne, de lalleglade og alle de andre "gode" mennesker.


Hjælp os med at hjælpe Danmark 

Giv et bidrag