politi foto rigspolitiet

TERROR: Terrorindsatsen efter det frygtelige terrorangreb i København, den generelt øgede indsats mod terrorister og grænsekontrollen, der skal begrænse antallet af immigranter til Danmark, betyder massivt overarbejde hos politiet.

 

Udbetaling af overarbejdstid forslår ikke, for lige så hurtigt kommer overarbejdstiden op igen. Sidste år i december blev tallet ellers bragt kraftigt ned, men det er allerede igen oppe på over 500.000 timer. Det viser tal, som TV2 har fået aktindsigt i.

Hvis overarbejdspuklen ikke skal gå ud over almindelige politiopgaver, så skal der handling til med det samme. Borgerne kan og skal ikke acceptere, at der opklares færre indbrud begået af østeuropæere, at voldsmænd slipper gennem nettet eller at immigranter slipper godt fra sexchikane. Men som det er nu, er borgernes sikkerhed og tryghed på spil.

Derfor må politiet aflastes, så de fortsat kan varetage både de sædvanlige politiopgaver, men også alle de opgaver, der er en direkte følge af immigrationen og terroristernes handlinger.

Man bør derfor nu overveje, om det ikke er på sin plads, at en del af hjemmeværnet udskilles som et egentligt grænsehjemmeværn, hvor almindelge borgere kan gøre en indsats for Danmark eller man kunne bruge militærpolitiet til mange ekstraopgaver.

Det er vigtigt, at vi bakker op om politiet, der har ydet en næsten overmenneskelig indsats, men selv politiet har en grænse for, hvor meget de kan arbejde.

Foto: Rigspolitiet


Hjælp os med at hjælpe Danmark 

Giv et bidrag