EU-Kommissionen fastholder, at Danmark ikke kan få nogen ny Europol-aftale. Alligevel bliver EU ved med at lange aftaler ud til tredjelande - senest Kina.

ØKONOMI: Jeg har altid betalt min skat med glæde. Sådan da - for jeg har da været klar over, at der har været et vist spild af skattekronerne - til EU, til kultur, til immigranter, til dit og til dat.

EUROPA-PARLAMENTET: Under valget til Europa-Parlamentet i 2014 sagde Dansk Folkepartis Jørn Dohrmann blandt andet, at hans dør altid vil være åben og vælgerne velkomne til at komme forbi til kaffe i Bruxelles. Før sommeren havde han derfor besøg af en busfuld borgere på besøg, og nu gentages successen.

Den 23. juni 2016 vil være en dato, der går over i historien. Storbritannien har meldt sig ud af EU.

Resultatet markerer det første store nationale, succesrige opgør med EU, som store dele af det europæiske folk længe råbt deres lunger ud for at få taget. Storbritannien er blevet hørt.

RAMMEVILKÅR:
For nylig blev landbrugets topchef, Karen Hækkerup, i Børsen citeret for at kalde forgældede landmænd for uduelige. Efterfølgende var hun ude med riven efter Børsen, da hun mente, at hun var blevet fejciteret.

BEFOLKNINGSEKSPLOSION: EU har reelt intet gjort for at beskytte de europæiske befolkninger mod konsekvenserne af den befolkningseksplosion, der finder sted i den tredje verden, og som noget helt naturligt får migranter i eksempelvis Afrika til at søge nordpå i jagten på en bedre tilværelse.

LÆSERBREV:
Realkredit Danmark, der ejes af Danske Bank, vil nu også have en ekstra luns fra boligejerne. Hvor det tidligere på året var Nykredit, der var på banen med bidragsskruen, så lå de andre selskaber lidt i ly af kritikken. Ja, faktisk så lovede Realkredit Danmarks adm. direktør Carsten Nøddebo i februar i år, at Realkredit Danmark ikke havde planer om at lade bidragssatserne stige. Realkredit Danmark prøvede endda at lokke kunder over med løfter om, at de kunne skifte gratis.

penge kroner

”Mine børn skal ikke giftes med danskere”. Der er ellers nok at tage af. Hele tyve børn og tre koner, har den 47-årige syriske flygtning Daham Al- Hasan lagt sig til. Men de skal altså ikke giftes med danskere, udtaler han i dag til Ekstra Bladet.

pia kjaersgaard konekampagne scanpix

På EU-fronten var denne uge præget af EU-præsident Donald Tusks besøg i Danmark – eller man kunne sige Rigsfællesskabet, idet Tusk også var i Grønland for at bese den hastigt skrumpende indlandsis – men den store nyhed, som i virkeligheden slet ikke var nogen nyhed, var, at Danmark får meget svært ved at få en parallelaftale om Europol forhandlet på plads.
Det er nemlig resultatet af, at danskerne den 3. december sagde nej til at lade retsforbeholdet erstatte af en tilvalgsordning, må vi forstå.

jorn jagt

DEBATINDLÆG:

Oven på terrorangrebene i Paris fremlagde EU-Kommissionen sit bud på en revision af EU’s våbendirektiv for at komme illegale våben til livs.

Intentionen er god, men der er store dele af forslaget, som ikke bidrager til yderligere sikkerhed. En yderst uheldig dimension af forslaget vil forbyde visse helt legale våbentyper og vil dermed ramme jægere og sportskytter i hele Europa - også i Danmark. Jørn Dohrmann og Dansk Folkeparti kæmper imod forslagets potentielt uheldige sideeffekter.


KRIGE:
Hen mod år 2100 forventer FN, at den samlede verdensbefolkning vil være nået op på ni milliarder mennesker. Tilvæksten sker imidlertid ikke i den udviklede del af verden, men i lande der i forvejen er i knæ som samfund.

politi foto rigspolitiet

TERROR: Terrorindsatsen efter det frygtelige terrorangreb i København, den generelt øgede indsats mod terrorister og grænsekontrollen, der skal begrænse antallet af immigranter til Danmark, betyder massivt overarbejde hos politiet.

Hjælp os med at hjælpe Danmark 

Giv et bidrag